The factory

Krog och barhak för mysiga kvällar

Ett uppdrag som jag är mycket nöjd med är The Factory här i Borås. Här hade vi helt fria händer och trollade med en mycket liten budget. Det är såklart busenkelt och göra snygga saker om man har ett överflöd av pengar. Det är när man ska trolla, och dessutom, på mycket kort tid och med knappt några medel som vi snackar utmaning. Det gillar vi!! 

Älskar fortfarande den industriella stilen, tror aldrig jag kommer att tröttna. Vår Stinas textning är något som också är omöjligt att tröttna på och som satt pricken över i:et på många av våra projekt. Vi var nog en av de första som tog in den korrigerade plåten i inredningen. Helt tappat räkningen på hur många plåtar vi gjort åt under åren. På väggar, i tak, beklätt diskar, pelare med mer. 

Foto: ulrikag.se

Nedan produkter användes i denna styling