VI BRINNER FÖR INREDNING OCH ÄR FULLA AV IDÉER OCH SKAPARGLÄDJE!

Det kan vara svårt att skapa en bra möblering, hitta rätt interiör eller trivsam ljussättning som gör huset eller lägenheten till just ett hem. Hos oss kan Ni boka en inredningskonsultation för rådgivning och utifrån Er önskan hjälper Vi gärna till med allt från planering till utförande för att skapa rum som uttrycker Er personlighet. 

Exponering är A & O för oss och vi har stor erfarenhet av att skapa attraktiva och säljande miljöer. Homestyling inför försäljning och inredningskonsultation jobbar vi med dagligen. Vi inreder butiker, skyltfönster och restauranger och gör allt från det lilla extra till helhetslösningar. Vi är även uppskattade som stylister vid mässor & fotojobb och står både för det kreativa som det dekorativa då Hjärterum har ett stort utbud av rekvisita. Med vår skaparglädje vill vi förstärka koncept, skapa helhet, känsla & stämning. Inget uppdrag är för litet eller för stort!

Vi har stor erfarenhet av kreativa uppdrag åt både företag som privatperson genom vår unika inredningskonsultation. 

Här är några av våra referenser: Referenser: Cernera, Cafe Viskan, Viskan Vinbar, Myresjöhus, Smålandsvillan, Vinci, X&Y, The Factory, Hamnen 4, Smuga, Skepparn, Västergården, Capri Collection, Fondaco, Jakobsdal, ZQO, Arena Fitness, Greta & Anna, Chic Lady, Barbershop, Boel & Jan, Bond by Fazli, Hallbergs of Sweden, salong Axelsson, Stadshotellet Lidköping mfl

Nedan ett litet urval på allt vi skapat.

För offert eller vid funderingar kring våra kreativa sysslor, tveka inte att kontakta oss här!