Tjänster

Inredningskonsultation

Vår samlade erfarenhet gör att vi kan hjälpa och inspirera dig med alla dina önskemål när det gäller inredning och exponering av olika slag. Förutom att du kan hitta det senaste i vår butik och webbshop så hjälper vi dig gärna med inspiration i ditt hem. Kanske har du kört fast? Har ett rum du inte vet hur du ska möblera eller kanske bara en liten vrå du vill lägga lite extra omsorg kring. Det är sådant vi älskar att lösa.

Offentlig miljö

Vi för ofta möjlighet att inreda offentliga miljöer såsom hotell, restauranger och butiker. Vi har samlat ett litet urval av våra uppdrag och projekt. Läs om dem här Inredningsprojekt

Inspirationskvällar

Behöver du eller dina vänner eller kanske arbetskamrater inspiration? Vi anordnar regelbundet inspirationskvällar i vårt projektkontor. Har du egna önskemål är du välkommen att kontakta oss med dina idéer. Vi kan lösa det mesta och är öppna för nya tankar.

Mässor & Event

Ska du anordna ett event eller en mässa? Vill du ha hjälp med bröllopsplanering, stort kalas, kickoff eller liknande? Vi hjälper dig gärna med allt från inbjudan, tryckt material, dukning och dekoration och fotografering. Vi tar tillsammans fram en plan efter dina önskemål, sedan kan du vara delaktig på de bitarna du vill och vi tar hand om resten och ser till att slutresultatet blir så som du har drömt om.

Rekvisitauthyrning

Vi är sakletare. Mängder av käcka saker som kan komma till användning spar vi i våra gömmor. Fråga oss gärna om det är något speciellt du söker. Det är inte osannolikt att vi har vad du letar efter.

Homestyling inför försäljning

Ska du sälja lägenhet eller hus? Vi fixar iordning inför försäljning så att ditt objekt är så tilltalande som möjligt för alla spekulanter.